La soprano Josefine T.Constans al C.M.T.

Aquest proper dissabte 14 i a partir de les 19h. a la Sala Noble de la Cooperativa la soprano Josefine T.Constans, acompanyada del pianista Gorka Bartolome, en oferirà un concert de música tradicional catalana, passant per "La Senyera", "El cant dels ocells" o "El Rossinyol", sense desestimar les peces clàssiques i populars dels grans compositors com Verdi, Mozart, Beethoven o Puccini.

Nascuda a Calella, Barcelona, inicia els seus estudis musicals als 8 anys al Col·legi de la Immaculada Concepció de Lloret de Mar, on destaca la seva innata vocació pel cant i el teatre. Després d'alguns anys de parèntesi, reprèn els seus estudis musicals el 1986, assistint el 1987 a les classes magistrals de Montserrat Caballé, descobrint llavors la seva afició per l'òpera.
Aprofundeix els seus estudis primer amb el mestre Jaume Francisco Puig i, posteriorment, amb Francisco Krauss, M. Fleta, Joan Oncina i Francisco Lázaro. Ha assistit repetidament a les classes magistrals de Jaume Aragall, tant a Madrid com a Torroella de Montgrí, i a les d'Alfredo Kraus a Andorra

Josefine T. Constans, sol cantar amb regularitat en cerimònies solemnes en diverses esglésies de Barcelona (Monestir de Pedralbes, Sta Maria del Mar, Mare de Déu de la Mercè, etc.). Recentment ha ofert diversos recitals a concerts privats i a Caja Madrid, ha actuat al Teatre Municipal de Girona i aquest estiu a Calella de Palafrugell, dins del Festival d'Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell.

Amb tot això i la predisposició del públic, la soprano intentarà fer-nos passar una tarda inoblidable per els nostres sentits i per les oïdes més exigents.