MoMe'09 - "Volare" de LosDosLos

Seguim amb el Cicle d'Estrenes de Teatre d'Humor i Dansa de Sant Hilari que aquest dissabte 31 ens portarà una altre obre teatral, apta per tots els públic, que ens farà gaudir d'uns moments d'humor irònic i directe que no ens deixerà indiferents.

"LosDosLos: Per formació i per vocació, la força dels seus espectacles es basa en el treball d'actor a partir del qual creen un submón de personatges extirpats de la quotidianitat, amplificats o deformats per l’humor, àcid, amarg. Els seus espectacles són metàfores personalíssimes de l’absurditat de la vida amb éssers marcats per la desgràcia, que toquen terra mentre somien aire."
Tot i que a priori estava programada la nova obra de LosDosLos "Aterrati", degut problemes amb la productora, aliens a la organització, es representerà l'obra "Volare" que és la penúltima producció del la companyia:

Dos sillons a la deriva dins un oceà de preguntes semi-desgarradores i/o lacerants en la seva profunda profunditat. Floten i pateixen. Bastant...enorme-ment...en general...sempre

Però tot i així, sense cap mena de dubte, quantes alegries dona una copa de la Uefa, un bon entrepà de Bratswurt o una semarreta on hi posi en lletres daurades "Be Free"!...

FICHA ARTISTICA:

- Idea, guió i direcció: Enric Ases- Piero Steiner
- Colaboració en la direcció: Christian Atanasiu
- Agraïments: Maria Steiner, Joan Baixas, Mireia Font, Estudis Escènics El Timbal, Club de Tenis Montnegre, Centre Cívic Can Felipa, Pepe Bel, Titelles Marduix, Daniel Florin.


Teatre Cinema Catalunya, dissabte 31 d'octubre a les 22:00. Preu entrada 7 €uros.